O le a se mea e te iloa e uiga i Karotene?

Carotene o se ituaiga o meaʻai e masani ona maua i fualaau 'aina ma fualaau faisua.O se ituaiga o lanu e maua ai e nei meaʻai o latou lanu susulu, e pei o le lanu moli moli o kāloti poʻo le lanu mumu o tamato.E ui o le carotene e le o se meaʻai taua, e iai sona sao taua i le tausia o le soifua maloloina atoa.E tele faleoloa e mafai ona e filifilia se tasi, ma o matou o se filifiliga lelei e uiga iKarotene Lanu Gaosi.

O le Carotene o se antioxidant malosi lea e fesoasoani e puipuia le tino mai faʻamaʻi faʻamaʻi e mafua mai i faʻamaʻi saoloto.O vailaʻau faʻasaʻo o molelaʻau le mautonu e mafai ona faʻaleagaina ai sela ma DNA.O le antioxidant properties o le carotene e fesoasoani e puipuia mai lenei faʻaleagaina, faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaʻi tumau e pei o le kanesa ma le fatu fatu.

I le faaopoopo atu i ana mea antioxidant, o le carotene e iai foi sona sao i le faatumauina o le soifua maloloina.E liua i le vaitamini A i le tino, lea e taua mo le tausia lelei o le soifua maloloina o mata.E fesoasoani le vaitamini A e puipuia mata mai le fa'ama'i fa'ama'i fa'ama'i ma fesoasoani fo'i e puipuia ai le fa'aleagaina o le mata o le matua, o se fa'ama'i masani mata e mafai ona ta'i tauaso ai.E mafai ona e fesili mai ia i matou—aKarotene Lanu Gaosi, Matou te fa'atali mo oe!

O le Carotene o loʻo i ai le tele o faʻaoga i totonu o meaʻai ma mea teuteu.E masani ona faʻaaogaina e fai ma meaʻai faʻaopoopo, aemaise i le gaosiga o meaʻai gaosi.O lo'o fa'aaogaina fo'i le Carotene e fai ma lanu fa'anatura i mea teuteu ma mea e tausia ai le tagata lava ia.

O lo'o maua fo'i mea fa'aopoopo o le Carotene i foliga o capsules po'o papa.O nei faʻaopoopoga e taʻutaʻua i latou o loʻo vaʻavaʻai e faʻateleina a latou faʻaogaina o antioxidants poʻo le faʻaleleia o latou vaʻai.

O le Carotene o se mea'ai taua e faia se sao taua i le faatumauina o le soifua maloloina atoa.O ana mea fa'aantiantioxidant e fesoasoani e puipuia mai fa'ama'i fa'ama'i e pei o le kanesa ma fa'ama'i fatu, a'o fa'aolaina fo'i le va'ai maloloina.Faatasi ai ma lona tele o faʻaoga i totonu o meaʻai ma mea teuteu, o le carotene o se meaʻai faʻapitoa e tele mea aoga mo le soifua maloloina o tagata.

E uiga i la'au su'ega, fa'afeso'ota'i matou ileinfo@ruiwophytochem.comi soo se taimi!Matou te fa'apolofesaKarotene Lanu Gaosi !

Faʻafeiloaʻi e fausia se mafutaga faʻapisinisi faʻatasi ma i matou!

Facebook-Ruiwo Twitter-Ruiwo Youtube-Ruiwo


Taimi meli: Me-09-2023