Le A'afiaga o La'au To'ona'i I Oloa Tausiga Pa'u

I aso nei, o le tele ma le toʻatele o tagata e gauai atu i le natura, faʻaopoopoina mea faʻalenatura i mea faʻapitoa mo le tausiga o paʻu ua avea ma masani lauiloa.Se'i o tatou a'oa'oina se mea e uiga i mea o lo'o maua mai i la'au fa'ato'aga mo le tausiga o le pa'u:

01 Olea europaea La'au La'au

Olea europaea o se laʻau laʻititi o le ituaiga Metitirani, lea e tele lava ina gaosia i atunuu i luga o le talafatai Metitirani o Europa i saute.La'au lau olivee maua mai i ona laulaau ma o loʻo i ai vaega eseese e pei ole olive bitter glycosides, hydroxytyrosol, olive polyphenols, hawthorn acids, flavonoids ma glycosides.
O mea aoga autu o le olive bitter glucoside ma le hydroxytyrosol, aemaise lava le hydroxytyrosol, lea e maua mai i le hydrolysis o le olive bitter glucoside ma o loʻo i ai uma mea e mafai ona faʻafefeteina ma gaʻo, ma e mafai ona vave "lava" le paʻu e galue.

Malosiaga

1 Antioxidant

Ua iloa e tuafafine o le antioxidant = "ave'esea" le tele o radical free, ma o le la'au olive e maua ai mea e tasi phenolic e pei o le olive bitter glycosides ma le hydroxytyrosol e mafai ona fesoasoani i o tatou paʻu e faʻaleleia lona gafatia e faʻamama ai le DPPH free radicals ma tetee atu i le lipid peroxidation.I le faaopoopo atu i nei mea, e mafai foi ona fesoasoani i le paʻu e tetee atu ai i le tele o le gaosiga o radical free e mafua mai i ave o le UV ma puipuia ai le malepelepe tele o sebum film e ave o le UV.

2 Faamafanafana ma Toe faaleleia

O le laʻau o le olive e faʻaosofia ai foi le gaioiga o le macrophage, lea e faʻatonutonu ai le paʻu o le paʻu ma faʻaleleia le tulaga o le paʻu pe a iai se "gaʻo leaga", faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le faʻafouina o le sela ma le gaosiga o le collagen, ma faʻaleleia ai le mumu ma le hyperpigmentation pe a uma le tali.

3 Anti-glycation

O loʻo i ai le lignan, o loʻo i ai le aʻafiaga o le faʻalavelaveina o le glycation reaction, faʻaitiitia le atuatuvale o le paʻu e mafua mai i le glycation reaction, ma faʻaleleia atili ai le faʻalavelave ma le samasama.

02 Centella asiatica extract

Centella asiatica, e taʻua foi o le mutia o le taika, o se vao e ola i le teropika ma le subtropical itulagi.Fai mai na masani ona maua e taika lenei mutia pe a uma ona manua i le taua, ona taamilo ai lea ma olo i ai, ma e vave ona malolo manuʻa pe a uma ona maua le sua o le mutia, ona faaopoopo lea i mea tau paʻu e masani lava ona taʻalo. se aafiaga toe faaleleia lelei.

E ui lava o loʻo i ai le aofaʻi o ituaiga 8 o Centella asiatica e fesoʻotaʻi ma mea o loʻo faʻaaogaina, o mea taua e mafai ona faʻaaogaina i mea tau paʻu o le Centella asiatica, Hydroxy Centella asiatica, Centella asiatica glycosides, ma le Hydroxy Centella glycosides.O le Hydroxy Centella Asiatica, o le triterpene saponin, e tusa ma le 30% o le aofaʻi o glycosides o Centella Asiatica, ma o se tasi o mea aoga e maualuga le pasene.

Malosiaga

1 Anti-matua

Centella asiatica extract e mafai ona faʻalauteleina le tuʻufaʻatasia o le collagen type I ma collagen type III.Collagen ituaiga I e mafiafia ma e faʻaaogaina e lagolago ai le maʻaʻa o le paʻu, e pei o se "skeleton", ae o le collagen type III e laʻititi ma faʻaaogaina e faʻateleina ai le vaivai o le paʻu, ma o le maualuga o mea o loʻo i totonu, o le sili atu ona maaleale ma vaivai. o le pa'u e.O le maualuga o mea o loʻo i totonu, o le sili atu foi lea ona maaleale ma vaivai le paʻu.Centella asiatica extract e iai foʻi le aʻafiaga o le faʻagaoioia o fibroblasts, lea e mafai ona faʻaleleia ai le malosi o sela o le paʻu o le paʻu, faʻaola le paʻu mai totonu i fafo, faʻamaumau le paʻu ma mautu.

2 Faamafanafana ma toe faaleleia

Centella asiatica extract o loʻo i ai Centella asiatica ma Hydroxy Centella asiatica, o loʻo i ai se faʻalavelave faʻalavelave i nisi o siama "le mautonu" ma e mafai ona puipuia o tatou paʻu, ma e mafai foi ona faʻaitiitia ai le gaosiga o le IL-1 ma le MMP-1, o faufautua e faia. le pa'u "ita", ma fa'aleleia ma toe fa'aleleia le pa'u o le pa'u lava ia, fa'amalosia atili ai le tete'e o le pa'u.

3 Anti-oxidation

Centella asiatica ma hydroxy centella asiatica i Centella asiatica extract o loʻo i ai se gaioiga faʻamalosi lelei, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaogaina o radical free i sela o le tino, ma faʻalavelaveina le gaioiga o radical free, e taʻalo ai se aafiaga malosi antioxidant.

4 Fa'amasina

Centella asiatica glucoside ma Centella asiatica acid e mafai ona faʻaitiitia le faʻapipiʻiina o le pigmenti e ala i le faʻalavelaveina o le gaosiga o le tyrosinase, ma faʻaitiitia ai le pigmentation ma faʻaleleia le paʻu o le paʻu ma le vaivai.

03 Fa'ata'ita'iga a Witch Hazel

Witch hazel, e lauiloa foi o Virginia witch hazel, o se vao e tupuga mai i sasae o Amerika i Matu.Na fa'aaogaina e tagata Amerika lona pa'u ma laulaau mo le tausiga o le pa'u, ma o le tele o mea e fa'aopoopo i oloa mo le tausiga o pa'u i aso nei e maua mai i lona pa'u mamago, fugalaau ma lau.

Malosiaga

1 Astringent

E mauoa i tannin e mafai ona tali atu i polotini e faatonutonu ai le paleni o le paʻu o le vai-suauʻu ma faʻamalosi ai le paʻu ma faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le puipuia o uluuliuli ma pimples e mafua mai i le tele o le suauʻu suauʻu.

2 Antioxidant

O tannins ma le gallic acid i le Witch Hazel extract o ni antioxidants faanatura e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o faʻamaʻi saoloto e mafua mai i le faʻamalama o le UV, puipuia le tele o le suauʻu i totonu o le paʻu, ma faʻaitiitia le aofaʻi o le malondialdehyde, o se mea faʻamaʻi faʻamaʻi na gaosia e le UV radiation, i totonu o masini.

3 Faamafanafanaina

O le Witch hazel o lo'o iai ni mea fa'amalie fa'apitoa e iai sona aafiaga fa'afilemu pe a o'o le pa'u i se tulaga le mautu, fa'amama ai le fa'aletonu o le pa'u ma le ita ma toe fa'afo'i paleni.

04 Sua fennel extract

O le fennel o le sami o se mutia e ola i luga o aau ma o se masima masani.E ta'ua o le sea fennel ona e fa'aulu mai ai mea fe'avea'i pei o fennel masani.Na muamua tupu i le Brittany Peninsula i sisifo o Farani.Ona e tatau ona mitiia meaʻai mai le talafatai e tetee atu ai i le siosiomaga faigata, o le fennel o le sami o loʻo i ai se faiga faʻafouina malosi, ma o lona vaitau tuputupu aʻe e faʻatapulaʻa i le tautotogo, o lea ua faʻavasegaina ai o se laʻau taua ma faʻasaina le faʻaaogaina i Farani.

O le fennel o le sami o loʻo i ai le anisole, alpha-anisole, methyl piperonyl, anisaldehyde, vitamini C ma le tele o isi amino acids ma polyphenols, lea e maua mai e ala i se faʻagasologa o le faʻaleleia ma maua ai se fausaga mole mole laiti e mafai ai ona latou galulue loloto i totonu o le paʻu e faʻaleleia ai le tulaga o le pa'u.O lo'o fa'amanuiaina fo'i e le tele o fa'ailoga taugata ona o ana mea mata'utia ma a'afiaga mata'ina.

Malosiaga

1 Faamafanafana ma toe faaleleia

O le su'ega fennel i le sami e fa'aleleia ai le olaola o le sela ma fa'aolaina ai le tuputupu a'e o le VEGF (Vascular Endothelial Growth Factor), lea e mafai ona faia se sao toe faaleleia i le vaega o le toe fa'aleleia ma mafai ona fa'aitiitia le mumu ma le mu o le pa'u.E faʻaleleia ai foʻi le faʻafouina o le sela, faʻateleina le mafiafia o le stratum corneum ma le aofaʻi o polotini silika i totonu o le paʻu, fesoasoani e toe faʻafoʻisia le pa puipui o le stratum corneum, ma tuʻuina atu i o tatou paʻu se faavae lelei.

2 Anti-oxidant pa'u susulu

Sea fennel extract lava ia e mafai ona taofia ai le peroxidation o le linoleic acid, sosoo ai ma lona mauoa o le vaitamini C ma le chlorogenic acid, o le antioxidant aafiaga o le vitamini C e le manaʻomia se isi faʻamatalaga, o le taulaiga o le chlorogenic acid o loʻo i ai foi se galuega malosi o le faamamaina o radical free. , ma e iai foʻi se faʻalavelave faʻalavelave i le gaioiga o le tyrosinase, o nei mea e lua e galulue faʻatasi, o le a sili atu ona lelei le antioxidant ma le faʻamalamalamaina o le paʻu.

05 Fua o le Soya Vao

E mafai ona maua mea mo le tausiga o le pa'u e le gata mai la'au ae mai mea'ai tatou te 'ai, pei o vaosu'ega fatu soyaose mea faanatura e maua mai le fatu fatu o soya vao.

E mauoa i soya isoflavones ma isi mea e fa'aolaina ai le tuputupu a'e o sela fibrous bud, ae fa'atumauina fo'i le susu o le pa'u.

Malosiaga

1 Fa'amautinoa le fa'alelei o le pa'u

Fibroblasts o sela toe faʻafouina lea e maua i totonu o le paʻu o tatou paʻu ma o loʻo galue malosi.O la latou galuega o le gaosia o le collagen, elastin ma le hyaluronic acid, lea e faatumauina ai le elasticity o le paʻu.O lo'o fa'aolaina e le soya isoflavones o lo'o maua i fatu soya vao.

2 Susū

O lona aafiaga susu e mafua ona o le malosi o le soya germ extract e maua ai le suauu i le paʻu, ma faʻaitiitia ai le faʻafefe o le vai mai le paʻu, faʻaleleia le paʻu o le paʻu, ma le puipuia o le paʻu mai le leiloa o le collagen, ma faʻatumauina ai le paʻu o le paʻu ma le suppleness.

06 Amaranthus Extract

O le Amaranth o se tamaʻi laʻau e ola i fanua ma auala, ma e foliga mai o se tamaʻi laʻau, ma o fugalaau e masani ona 'ai i mea malulu na faia mai ai.

Amaranthus extract e faia mai le vao atoa i luga o le eleele, e faʻaaoga ai auala maualalo maualalo e maua mai ai faʻamalosi faʻamalosi, ma faʻamavaeina i se faʻatonuga o le butylene glycol solution, mauoa i flavonoids, saponins, polysaccharides, amino acids ma vitamini eseese.

Malosiaga

1 Antioxidant

O le flavonoids i le Amaranthus extract o ni antioxidants mamana e iai se faʻamamaina lelei i luga o le okesene ma le hydroxyl radicals, ae o le vitamini C ma le vitamini E faʻaleleia atili ai mea aoga o le superoxide dismutase, ma faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le paʻu e mafua mai i faʻamaʻi saoloto ma lipid peroxide.

2 Faamafanafana

I aso ua tuanaʻi, sa masani ona faʻaaogaina mo iniseti poʻo le faʻamalieina o le tiga ma faʻamalolo le maʻi, o le mea moni ona o mea aoga i le Amaranthus extract e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaogaina o interleukins, ma maua ai se faʻamafanafanaga.E fa'apena fo'i mo mea e teu ai le pa'u, lea e mafai ona fa'amalieina le pa'u pe a leaga pe ma'ale'ale.

3 Susū

O loʻo i ai polysaccharides laau ma vitamini e maua ai meaʻai i le paʻu, faʻaleleia le faʻavasegaina o galuega faʻaletino o sela epithelial, ma faʻaitiitia le gaosiga o paʻu mate ma otaota keratin e mafua mai i le mago.

About plant extract, contact us at info@ruiwophytochem.com at any time!

Faʻafeiloaʻi e fausia se mafutaga faʻapisinisi faʻatasi ma i matou!

Ruiwo-FacebookTwitter-RuiwoYoutube-Ruiwo


Taimi meli: Feb-08-2023