Talanoa e uiga i le lauti Java

I le aso 6 o Iulai, na saunia ai e le pule o faleoloa Sydney Hazlewood o Baba Java Roaster & Cafe se latte mo se tagata faʻatau i le faleoloa o Hoover.Baba Java o le a tatalaina lona tolu nofoaga i Alabama 119.
I le fa tausaga talu ai, na tatalaina ai e tagata o Hoover Nathan ma Wendy Parvin se faleaiga fou i Riverchase e taʻua o Baba Java Roaster & Café, ma ua faʻalauteleina nei.
Na tatalaina e le Palvins se faleoloa lona lua i Montevallo ia Fepuari ma faʻamoemoe e tatalaina i le faaiuga o Aukuso poʻo le amataga o Setema i se nuʻu fou i totonu o le lotoa o le Meadow Brook strip (tumu o Alabama 119 ma Doug Baker Boulevard).Tolu Baba Java faleoloa.
O le faleoloa e 2,200 sikuea sikuea o loʻo i totonu o le faleoloa faʻatau e tasi na tatalaina ai le Burn Boot Camp ia Tesema.O le a lapoʻa laʻititi nai lo le 1,650-square-futu Riverchase faleoloa, e tusa ai ma Brad Haynes, sui peresitene o galuega mo Baja Java.
O le faleoloa fou o le a ofoina atu le kofe ma lauti tutusa e pei o le faleoloa Riverchase, ae o le ai ai se elemene fou.Meadow Brook Baba Java o le a galulue faatasi ma Popbar e faatau atu popsicles.
Popbar e tusa ma le 15 nofoaga i le Iunaite Setete, e aofia ai le tasi i Atlanta, ae o le Popbar muamua lea i Alabama.
Fai mai Haynes, o Baba Java e masani lava ona fia i ai i le US 280 corridor aua o iina e nonofo ai o ia ma lona aiga, faapea foi ma le toatele o a latou tagata faigaluega ma tagata faatau.Fai mai Haynes na valaaulia i latou e Jim Mitchell e fa'atupuina e o mai i lana faleoloa ma latou fiafia tele i le nofoaga.
"Matou te manatu o se auala lelei lea e latalata atu ai i le 280 tikeri, ae le o le 280 tikeri," o lana tala lea."E tele naua tagata faʻatau oloa iinei ma matou te lagona e pei o le a lelei a matou pisinisi."
E mitamita Baba Java i le kofe latou te tautuaina.Fai mai Haynes o se kofe faʻapitoa ae le o se kofe masani faʻapisinisi, o lona uiga e tatau ona maua le togi o le 80 pe sili atu, ma togi e faʻatatau i le auala e tupu ai fatu kofe, seleseleina, gaosia, felauaiga ma teuina.O le tele o kofe a Baba Java e faʻatatau i le 85 pe sili atu, o lana tala lea.
O le kofe fu’a a le faleoloa e sau mai Yemen, ae o isi pi e sau mai Saina, Etiopia, Kolomupia, Papua Niu Kini, Kuatemala ma Honduras, o lana tala lea.
O Baba Java na muai taoina ana pi i totonu o le faleoloa, ae o le taimi nei o le tele o le kukaina o loʻo faia i totonu o se fale teu oloa i Pelham, o le tala lea a Haynes.Sa pisi tele le faleoloa ma na latou filifili ai e fai le tele o le taoina i fafo, o lana tala lea.
Fai mai Haynes, o Baba Java o loʻo tuuto atu foi i le faʻaaogaina o fatu kofe, o lona uiga o le au faifaatoʻaga e gaosia fatu e lelei le tau.
“E mana’omia le tele o galuega e totō ai le kofe,” o lana tala lea.“Matou te matua fa’aeteete lava po’o ai matou te fa’atau mai ai… O tagata matou te fa’atau mai e faia le tele o galuega fa’alenu’u e fesoasoani ai i tagata o le atunu’u, e pei o le fauina o a’oga ma vaieli ma faia mea mo le nu’u.”
O mea inu saini a Baba Java o loʻo faʻatau atu i lapoʻa Italia masani.Cappuccino - 6-8 oz, Latte - 12-16 oz, Macchiato - 3 oz, faʻaopopo sina susu.
Fai mai Haynes, o le lauti Baba Java o loʻo gaosia e le Sachai Tea Co., o loʻo faʻaulufale mai le lauti mai Initia, ma le Piper & Leaf e faʻavae i Huntsville, o loʻo faʻaaogaina lauti na totoina i Alabama.
O lo’o fa’atauina fo’i e le faleoloa nisi o mea’ai, e aofia ai ma’a suamalie mai le Highland Gourmet Scone ma savory scone, cinnamon pancakes, sweet scone ma croissant breakfast sandwiches mai Copper Train i Alabaster.Ole Michelle's Chocolate Lab i Hoover e fa'atauina keke kofe, pa'u taeao, pa'u pa'u ma Oreos.
Fai mai Haynes na te le o mautinoa pe o le a tonu le gafatia i Meadow Brook, ae tatau ona tutusa ma Riverchase, lea e nofo ai le 48 tagata.Riverchase e 12 tagata faigaluega, o nisi taimi-taimi, o lana tala lea.
O le mea moni, ua sainia e Baba Java se maliliega e fausia se fale lona fa i le taulaga o Birmingham, o le tala lea a Haynes, o se vaega o le poloketi muamua a Powell Steam Power Plant.O le faleoloa e tusa ma le 3,000 sikuea mita, toeititi faaluaina le tele o le faleoloa Riverchase, ae e foliga mai e le tatalaina seia oʻo i le taumafanafana 2024, o lana tala lea.O le a tuʻufaʻatasia foʻi ma faleoloa Popbar, o lana tala lea.
O le Developer JJ Thomas na faasilasilaina Aukuso 14 o Baba Java ma Popbar o le a oʻo mai foi i se atinaʻe fou e taʻua o le Edge i luga o le Green Springs Highway i Homewood.
Faʻamatalaga a le Faʻatonu: O lenei tusiga na faʻafouina ia Aukuso 15th ma talafou o Baba Java ma Popbar o loʻo sauni e tatalaina se faleoloa faʻatasi i Homewood, faʻapea foʻi ma le tatalaina o se faleoloa i Montevallo ia Fepuari.


Taimi meli: Feb-02-2024