O Isi E Te Le Iloa e uiga i La'au

E to'atele tagata latou te iloa le mana fa'amalolo o la'au.Ae pe na e iloa o nisi laau e mafai foi ona faʻamalolo lou fale?
Afai e le o lelei lou faleuila, tuu i ai lau hibiscus se tolu pe fa.Aua le fufuluina!O le hibiscus o le a faʻafilemu le faletaele ma o le faʻafitauli o le a foia i se taimi vave.
Afai ua gau lou sofa, tuu le kuata aunese o ponaivi meataalo i lalo o aluga.O le a taofia ai faafitauli i tua.
Pe tuai lau masini tamea?Taumafai e fafaga o ia i le afa ipufugala'au matualauti.(Mo le fufuluina o ipu, fa'aopopo le afa sipuni tele o le pepa pa'epa'e i lau lauti.)Elderberry Extract-Ruiwo
Afai o se tasi o au atavali o lo'o tautau pi'o, fa'aopoopo nisilau echinaceai le faavaa.I totonu o le lua aso o le a faʻasaʻo le ata.
O se leitio e tele lava le ta e mafai ona togafitia i se fa'afefiloi orosemarymaa'a dandelion.(E aoga foi lenei mo TV fa'ama'a'a.)
A'o le'i tia'i lau komepiuta malepe, ufiufi i fugala'au chicory mo se aso ma va'ai po'o le a le mea e tupu.
O pusaaisa tuai i nisi taimi e le toe lava le malulu.O le afa o le a'a, tipi manifinifi ma tuu i le pito i lalo agavale o le pusaaisa, e tatau ona faia le togafiti.
E oo lava i mea fai musika e tali atu i aafiaga o laau.Afai e le lelei lau piano, tuu le lauti yohimbe i totonu o se pesini ma se tapuni.O le a tata le piano ia te ia lava.
O ipu malepelepe e mafai ona fa'apipi'i i se paluga mafiafia o vai ma vaomago (ae o le a le manuia lenei fofo pe a sili atu ma le tolu).
Pe pisapisao tele tuaoi?Fa'alu le lauti linden, ona tu'u lea o le vai i le puipui pito lata ane i le ga'o.O le a e matauina le eseesega toetoe lava a vave.
O tafe lou taualuga?Tuu se la'au fa'ai, e masani ona ta'ua o se laau pa'u, i lalo o le vaega lea o le taualuga.A tupu le laau i le taualuga, e tapunia le pu.

O Ruiwo o se tagata fa'apolofesa fa'ato'aga fa'ato'aga fa'ato'aga e maua ai le pauta, e lava lo matou talitonuga e amata ai se felagolagoma'i pisinisi manumalo-manumalo ma oe.Talu ai o matou o fale gaosimea, matou te muamua!Faʻafeiloaʻi e lafo mai e uiga i lau suʻesuʻega i soʻo se taimi!


Taimi meli: Nov-17-2022