Suʻesuʻeina le faʻaoga ma faʻamanuiaga o rutin

Sophora japonica o se laʻau faʻapitoa i Asia i Sasaʻe na faʻaaogaina i vailaʻau masani mo le tele o seneturi.Mai le tele o mea faʻamalosi o loʻo maua i totonu o lenei laau, o se tasi o mea sili ona lauiloa o le rutin, o se antioxidant ma anti-inflammatory flavonoids.I tausaga talu ai nei, o suʻesuʻega na faʻaalia ai le faʻaogaina o le masani, aemaise lava le masani na maua mai le Sophora japonica.I lenei blog post, o le a matou suʻesuʻeina le faʻaoga eseese ma aoga oSophora Japonica Extract Rutin.

Soifua Maloloina o le Paʻu: O le Rutin e lauiloa e iai le antioxidant ma anti-inflammatory properties, ma avea ai ma mea e sili ona lelei i mea e teu ai le paʻu.O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le faʻaogaina o le rutin e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia atili le paʻu o le paʻu, faʻaitiitia le maanuminumi ma puipuia le paʻu mai ave o le UV.

Soifua Maloloina o le Cardiovascular: O le isi aoga aoga o le rutin o lona gafatia e faʻaleleia le soifua maloloina o le cardiovascular.O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le rutin e mafai ona fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto, faʻaititia le cholesterol ma faʻaleleia le toto.O nei meatotino e avea ai le rutin ma mea taua i faʻaopoopoga cardiovascular ma vailaʻau.

Soifua Maloloina Mata:Sophora Japonica Extract Rutinua faʻaalia e iai ni aʻafiaga puipuia i mata, aemaise lava i le faʻavaeina o le cataract.O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le masani e mafai ona fesoasoani e puipuia ma faʻagesegese le alualu i luma o faʻamaʻi, ma avea ai ma vailaʻau faʻamaonia mo le togafitia o lenei maʻi.

Anti-inflammatory: O le fula i totonu o le tino o se mea masani autu i le tele o faʻamaʻi tumau, e aofia ai le gugu, sela, ma le maʻi suka.O suʻesuʻega e taʻu mai ai e mafai ona aoga le rutin i le faʻaitiitia o le mumū e ala i le polokaina o ala faʻafefe i totonu o le tino.

Antikanesa: Tu'u atu i le masani's antioxidant properties, e le o se mea e ofo ai ona ua fa'aalia e mafai ona avea ma sui fa'ama'i kanesa.O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le rutin e mafai ona i ai ni puipuiga puipuia mai le tele o ituaiga o sela o le kanesa, e aofia ai le kolone, susu, ma le leukemia.

I le faaiuga,Sophora Japonica Extract Rutino lo'o i ai le tele o fa'aoga ma fa'amanuiaga e tusa ai ma le soifua maloloina o le pa'u, soifua maloloina o le cardiovascular, soifua maloloina o mata, fa'ama'i ma le kanesa.Talu ai ona o le lautele o le togafitiga, o le rutin o loʻo i ai se lumanaʻi manuia.E mafai ona matou faʻamoemoe o nisi suʻesuʻega o le a fesoasoani e tatalaina lona gafatia atoatoa e avea o se fofo faʻalenatura mamana mo le tele o tulaga tau soifua maloloina.

E uiga i la'au su'ega, fa'afeso'ota'i matou ileinfo@ruiwophytochem.com!Faʻafeiloaʻi e fausia se mafutaga faʻapisinisi faʻatasi ma i matou!

Facebook-Ruiwo Twitter-Ruiwo Youtube-Ruiwo


Taimi meli: Me-04-2023