O tala ula Blake Lively e uiga i lana "Blanced Breakfast" o Blueberry Cinnamon Muffins: "Oi Loʻu Atua!"

Na faʻamaonia e Blake Lively lona fiafia i meaʻai suamalie ina ua ia faʻaalia lana meaʻai lata mai i le taeao i luga o le seti o This Is Us.
“A e galue malosi, e taua le amataina o lou aso i se malu taeao paleni,” o le tusi lea a Lively, 36, i lana Instagram Story i le Aso Faraile, Ianuari 19, ma taufaalili i lana pusa e tumu i meaʻai suamalie.
Na taʻu atu e le tamaitai fai pese i ona soo e faapea, o muffins cinnamon blueberry a Sister Snacking, na faia i le galulue faatasi ma The Hive i Hoboken, New Jersey, e “agavaa mo la latou tapuaiga.”LO'U ATUA.Na talanoa Lively e uiga i le "tusi a Gen Z foodies e uiga i nofoaga manaia ina ia mafai ona ou sailia i lalo ma 'ai i latou."”
Sa ia fa'asoaina fo'i se ata o ia o lo'o uuina se atigipusa o lo'o kinnamon lapopo'a se fa a'o malolo mai le pu'eina.Na uu e Lively mea lelei i lona ofu talaloa lanumoana ma se ataata i ona foliga.
Ia Me 2023, na amata ai ona pueina e Lively le ata The End of Us, e faavae i luga o le tusi sili ona faatau atu o le igoa lava e tasi na saunia e Colleen Hoover.Na toe amata le gaosiga i le amataga o lenei masina i New Jersey ina ua maeʻa le tapunia le tumau i le taimi o le WGA ma le SAG-AFTRA osofaʻiga i Hollywood.
I le ata, Lively e taalo i le tagata autu o Lily, o le na alofa ia Lyle (taaalo e Justin Baldoni) ina ua maliu lona tama.Ina ua toe faʻaalia le alofa muamua o Lily, Atlas (Brandon Skrennar), i lona olaga, e sese mea uma.
Ua lauiloa Lively i lona fiafia i mea'ai, e ui o le Aso Faraile o lona taimi muamua lea e taumafai ai i le cinnamon rolls i le lotoifale.O le mea moni, o Sisters of the Travelling Pants star o se fai falaoa tele lava ia.
“E tatau ona e fiafia i meaʻai e faatasi ai ma aʻu, a leai o aʻu o le tagata e sili ona ita ua e feiloaʻi ai,” o le tala lea a Lively i le lomiga o Iulai 2012 o le mekasini a Marie Claire.“O lea ua ou i ai i le tulaga kuka.Na o le pau lena o le a ou talanoa i ai.Afai e te savali i totonu o loʻu fale ma e te le iloa po o ai e ona, e te le manatu e ana se tagata fai pese.”
O mea'ai tao sili ona lelei a Blake Lively ma fatuga o mea'ai i tausaga: falaoa Deadpool, pai aso malolo, keke unicorn ma isi mea.
O nisi o ana umukuka na faia e aofia ai se pai meleni ia Iulai 2021 na faia i totonu o le apa Betty Crocker Bake & Fill sa ia faʻaaogaina talu mai lona talavou, ma se falaoa faʻatusa Mati 2023 Deadpool.
A le tao tao pe fai pese a Lively, na te fa'aalia ma le sa'o lona tulaga fa'atina i luga o fa'asalalauga lautele.E toafa le fanau a le Gossip Girl ma lona toalua o Ryan Reynolds: afafine o James, 9, Inez, 7, ma Betty, 4, faapea foi ma le tama lona fa, o lona fanau mai na faamautu mai e Us Weekly ia Fepuari 2023. O le igoa o le pepe ma le itupa ua i ai. e lei faailoaina mai.Faailoa atu.
I se ata o le tausaga talu ai, na talanoa ula ai Lively i lona tulaga moni ao asiasi atu i Disneyland Paris ma lona aiga."Faʻailoga o le 2023: Pumping i @disneylandparis �Talofa Remy," na ia tusia ai se faasologa o ata na puʻeina ia Tesema 2023, e aofia ai le tasi o loʻo i ai se pamu susu o loʻo tautau mai lona suilapalapa ma ata faʻatasi ma ia mai Ratatouille.e lua tagata o loo tautau i fafo.


Taimi meli: Ian-22-2024